Final Furlong Forum

General => Comments and Suggestions => Topic started by: Shelbie on July 22, 2014, 01:25:06 AM

Title: Changing stable name
Post by: Shelbie on July 22, 2014, 01:25:06 AM
I know the topic of relocating stables has come up, but would the ability to change a stable name be possible? Maybe as a one-time deal so people aren't constantly renaming themselves and messing with the script (not sure how deeply imbedded stable names are with FF coding).
Title: Re: Changing stable name
Post by: Shanthi on July 22, 2014, 06:43:16 AM
It might be possible - right now stable names are very embedded. In the beta they'll be less so, so renaming wouldn't be too big a deal.