Final Furlong Forum
Final Furlong
Nov. 19, 2021 7:06am

Final Furlong Forum - Breeding Bug

Welcome, Guest. Please login or register.
November 19, 2017, 11:06:28 AM

Home Help Search Calendar Login Register
Final Furlong Forum  |  General  |  To Do List  |  Topic: Breeding Bug
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Breeding Bug  (Read 887 times)
JasonCameron
Guest
« on: January 01, 2011, 07:32:17 AM »

Hi Shanthi

Sorry - don't mean to put this here but I can't seem to log onto the bug reporter and it won't email me a username / password reminder...

Here are a few issues when I've tried to breed mares this morning...
The mares aren't showing as being bred on their pages (and they are still showing as not being bred this year on the stable overview), but I have been taxed for the stallion bookings (two mares went to my boys) and on the broodmare taxes it has the correct stud/mare/tax combo. I figure it is in the system somewhere!

Thanks and HAPPY NEW YEAR!
 ;D
« Last Edit: January 01, 2011, 10:20:25 AM by Shanthi » Logged
Shanthi
Administrator
Kentucky Derby Winner
*
Offline Offline

Posts: 9,687
Stable Name: Stillwater Farms


View Profile
« Reply #1 on: January 01, 2011, 10:16:09 AM »

Actually, those foals don't exist. The errors you got were in the creating of the foal's data. I'll fix the error and you'll need to re-breed the mares.
Logged
Shanthi
Administrator
Kentucky Derby Winner
*
Offline Offline

Posts: 9,687
Stable Name: Stillwater Farms


View Profile
« Reply #2 on: January 01, 2011, 10:31:43 AM »

I just bred one of my own mares, and didn't get the error, so hopefully this is fixed. :)
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
Final Furlong Forum  |  General  |  To Do List  |  Topic: Breeding Bug « previous next »
 
SMF 2.0.13 | SMF © 2017, Simple Machines
Final Furlong Forum, Breeding Bug - Theme by Mustang Forums