Final Furlong Forum
Final Furlong
Oct. 16, 2022 4:16pm


Author Topic: Breeding Bug  (Read 1222 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JasonCameron

  • Guest
Breeding Bug
« on: January 01, 2011, 07:32:17 am »
Hi Shanthi

Sorry - don't mean to put this here but I can't seem to log onto the bug reporter and it won't email me a username / password reminder...

Here are a few issues when I've tried to breed mares this morning...
The mares aren't showing as being bred on their pages (and they are still showing as not being bred this year on the stable overview), but I have been taxed for the stallion bookings (two mares went to my boys) and on the broodmare taxes it has the correct stud/mare/tax combo. I figure it is in the system somewhere!

Thanks and HAPPY NEW YEAR!
 ;D
« Last Edit: January 01, 2011, 10:20:25 am by Shanthi »

Offline Shanthi

  • Administrator
  • Kentucky Derby Winner
  • *
  • Posts: 10,208
    • View Profile
  • Stable Name: Stillwater Farms
Re: Breeding Bug
« Reply #1 on: January 01, 2011, 10:16:09 am »
Actually, those foals don't exist. The errors you got were in the creating of the foal's data. I'll fix the error and you'll need to re-breed the mares.

Offline Shanthi

  • Administrator
  • Kentucky Derby Winner
  • *
  • Posts: 10,208
    • View Profile
  • Stable Name: Stillwater Farms
Re: Breeding Bug
« Reply #2 on: January 01, 2011, 10:31:43 am »
I just bred one of my own mares, and didn't get the error, so hopefully this is fixed. :)